Samsung Gear S2, ceasul cu display circular al sud-coreenilor este fotografiat înainte de IFA 2015

1.382 ori
<b>Samsung Gear S2, ceasul cu display circular al sud-coreenilor este fotografiat înainte de IFA 2015</b>&Icirc;ncă din 13 august, sud-coreenii de la Samsung ne dezvăluiau faptul că &icirc;n septembrie va fi lansat un nou smartwatch, de această dată unul cu display circular. Numele său este Gear S2, iar astăzi vedem o fotografie cu acesta, chiar...

Încă din 13 august, sud-coreenii de la Samsung ne dezvăluiau faptul că în septembrie va fi lansat un nou smartwatch, de această dată unul cu display circular. Numele său este Gear S2, iar astăzi vedem o fotografie cu acesta, chiar înainte de eventualul său debut pregătit pentru târgul IFA 2015.

Prin această fotografie, putem iată admira corpul metalic al ceasului, unul simplist de altfel, care adoptă o margine destul de generoasă tocmai pentru integrarea display-ului circular. Din câte se pare, ceasul nu va rula Android Wear, ci o versiune Tizen OS special customizată de către Samsung pentru purtabile.

Ne așteptăm ca odată cu disponibilitatea să pe piață, să avem parte și de numeroase curele de schimb, atât din piele, cauciu, dar poate și metalice. Mai multe vom afla săptămâna viitoare, perioadă în care IFA 2015 își va deschide porțile și de unde vom lua primul contact cu acest device elegant.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×