Motorola Droid Pro, versiunea internationala a lui Droid 2; LG enV touch, un nou model Android

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.527 ori
<b>Motorola Droid Pro, versiunea internationala a lui Droid 2; LG enV touch, un nou model Android</b>Dupa scaparea masiva de informatii a operatorului Verizon din urma cu cateva zile, trebuie sa disecam cu atentie datele obtinute, mai ales in cazul unor terminale promitatoare precum Motorola Droid Pro. Dupa ce aflam aici ca varianta GSM a lui Droid in...

Dupa scaparea masiva de informatii a operatorului Verizon din urma cu cateva zile, trebuie sa disecam cu atentie datele obtinute, mai ales in cazul unor terminale promitatoare precum Motorola Droid Pro. Dupa ce aflam aici ca varianta GSM a lui Droid in Europa se va numi Motorola Droid 2 World Edition, iata ca descoperim ca versiunea euopeana a handsetului va purta numele de Droid Pro.

Initial aveam impresia ca Droid Pro este un handset complet nou, dar se pare ca acesta este doar o versiune cu suport GSM si CDMA a lui Motorola Droid 2. Handsetul este identic cu urmasul primului Moto Droid, in afata de prezenta suportului pentru conectivitate GSM/HSPA si roaming global. In alta ordine de idei, un nou telefon LG cu Android la bord isi va face aparitia in curand, modelul enV Touch 2.

Handsetul va sosi cu touchscreen-uri duale, o tastatura full QWERTY, Android 2.1 si speram noi si posibilitatea de a face upgrade la Froyo. Si acest model este un terminal cu suport pentru roaming global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×