Motorola Moto Z Force e al doilea cel mai bun telefon la capitolul foto, în ierarhia testelor DxOMark, cu un scor de 87 de puncte

2.598 ori
<b>Motorola Moto Z Force e al doilea cel mai bun telefon la capitolul foto, în ierarhia testelor DxOMark, cu un scor de 87 de puncte</b>Atunci când vine vorba de testele foto realizate cu smartphone-urile moderne, primul nume ce ne vine în minte este cu siguranță DxOmark. Echipa de specialiști a ajuns foarte cunoscută în ultima perioadă, și asta pentru testele riguroase pe care le

Testele DxOMark au devenit un fel de reper când vine vorba de comportamentul camerelor foto de pe telefoanele mobile moderne, astfel că notele oferite de acest site de specialitate reflectă calitatea camerelor. Cu această ocazie am aflat că HTC 10 are o super camera şi că nici LG G5 nu e deloc rău. Iar azi descoperim că Motorola Moto Z Force Droid se clasează chiar pe locul 2 conform acestor teste.

Moto Z Force

Acest model e depăşit doar de HTC 10 şi Samsung Galaxy S7 Edge, iar el depăşeşte şi orice model Apple iPhone. Moto Z Force Droid e de altfel şi promovat drept având una dintre cele mai bune camere din zona smartphone, cu un senzor de 21 de megapixeli, PDAF (Phase Detection Autofocus), telemetru laser, stabilizare optică şi DTI (Deep Trench Isolation).

Fotografie Moto Z Force

Testele au arătat că la exterior fotografiile au detalii excelente şi nivel de zgomot minim. Modul Auto HDR păstrează detaliile şi expunerea perfect, chiar şi în zilele foarte însorite, iar detaliile au fost excelente şi la umbră într-o zi cu ceva mai mulţi nori. În condiţii low light camera a continuat să performeze, cu meritul deschiderii F/1.8 şi al stabilizării optice.

Fotografie Moto Z Force

Chiar şi cu o iluminare de doar 5 LUX cadrele au arătat bine, iar singurele defecte au apărut la capturi consecutive cu iluminare scăzută, acolo unde apar neregularităţi la zgomot, expunere, detalii şi culori. La reglajul de culori punctajul a fost 83, cu ceva mici probleme la sursele de iluminare pe bază de tungsten, iar autofocalizarea a fost excelentă, cu scor de 91.

Fotografie Moto Z Force

Captura video a luat 86 de puncte, cu autofocalizare rapidă, expunere excelent reglată, dar şi nuanţe de roşu uşor suprasaturate. Stabilizarea e şi ea excelentă. Se pare că Lenovo şi Motorola au făcut o echipă buna şi au realizat un produs de excepţie aici, iar cu accesoriile Moto Mods dedicate, camera nu poate decât să devină şi mai bună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×