Motorola Droid RAZR a primit Android 4.0.4 În Grecia

1.653 ori
<b>Motorola Droid RAZR a primit Android 4.0.4 În Grecia</b>O veste excelentă pentru cei care dețin un Motorola Droid&nbsp;RAZR și anume că update-ul la Android 4.0.4 a ieșit la iveală în Grecia și ar trebui în orice moment să fie disponibil și în România. Am testat Motorola Droid&nbsp;RAZR și...

O veste excelentă pentru cei care dețin un Motorola Droid RAZR și anume că update-ul la Android 4.0.4 a ieșit la iveală în Grecia și ar trebui în orice moment să fie disponibil și în România. Am testat Motorola Droid RAZR și aștept să primesc și un RAZR MAXX ca să văd cum stă cu bateria sa de 3.300 mAh.

Motorola Droid RAZR aduce o nouă linie de design pentru compania americană și se încadrează în segmentul telefoanelor Android de top. Aduce un display Super AMOLED de 4.3 inch cu rezoluție qHD de 540x960 pixeli, procesor dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB, cameră de 8 Megapixeli.

Cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ar trebui să aducă o experiență mai completă. Acum trebuie să precizez care-i treaba cu Android 4.0.4 pe un RAZR din Grecia. Un client și-a trimis telefonul la reparat, l-a primit acasă și când l-a deschis a primit o notificare dacă vrea să facă update la 4.0.4.

Motorola și un operator din Grecia au primit numeroase întrebări legate de această întâmplare și nu au confirmat nimic. Se vede că update-ul are seria EMEA pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Presupun că se fac teste și că în viitorul apropiat vom avea 4.0.4 pentru Motorola RAZR.

Preț Motorola Droid RAZR în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×