Motorola Droid RAZR ajunge și la Vodafone România: cel mai subțire smartphone din Europa este aici!

4.699 ori
<b>Motorola Droid RAZR ajunge și la Vodafone România: cel mai subțire smartphone din Europa este aici!</b>Motorola Droid RAZR, smartphone al cărui review l-am realizat aici a sosit acum și oficial în România, fiind pus în vânzare de către operatorul Vodafone România. După cum probabil știți deja, terminalul este cel mai subțire din Europa și...

Motorola Droid RAZR, smartphone al cărui review l-am realizat aici a sosit acum și oficial în România, fiind pus în vânzare de către operatorul Vodafone România. După cum probabil știți deja, terminalul este cel mai subțire din Europa și America, asiaticii având propriile modele Fujitsu mai subțiri.

Un avantaj al device-ului este și ecranul său qHD Super AMOLED Advanced de 4.3 inch, iar în partea din spate descoperim un strat de Kevlar care protejează telefonul de zgârieturi. în plus, handsetul are și protecție împotriva stropirii cu lichide și aflați că Motorola Droid RAZR are și hardware performant, ce include un procesor dual core de 1.2 GHz, 1GB RAM, perfecte pentru a rula Android 2.3.5. După cum ați văzut și în recenzia noastră, interfața flashy a acestui telefon arată bine și este originală, față de ceea ce avem de obicei pe Android. Avem tranziții noi, efecte plăcute și multe elemente luminoase.

RAZR vine cu aplicația MotoCast preinstalata, oferind suport pentru streaming de conținuturi media de pe PC direct pe telefon. Acest telefon dispune și de o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p HD, iar fotografiile realizate de acest smartphhone arata foarte bine. De apreciat la acest terminal Motorola este și funcția Smart Actions, un soi de robot pe care îl puteți programa pe telefon să execute anumite acțiuni în funcție de situații predefinite. Spre exemplu, ajungeți la un reper pe harta și telefonul va da play la o melodie, sau ceasul ajunge la o anumită oră și se dezactivează WiFi sau Bluetooth și multe alte asemeanea funcții.

Vodafone începe să aibă o ofertă interesantă de sărbători și aveți de ales dintre 3 telefoane atractive acum: iPhone 4S, Samsung Galaxy Nexus și Motorola Droid RAZR. Oare când se va alătura și Lumia 800 acestui grup?

Preț Motorola Droid RAZR la retaileri:

eMAG.ro: 2,349 lei
Marketonline.ro: 2.480 lei
QuickMobile.ro: 2.599 lei
evoMAG.ro: 2.741 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×