Motorola i1, rebranding pentru telefonul Android Opus One?

1.113 ori
<b>Motorola i1, rebranding pentru telefonul Android Opus One?</b>In luna decembrie a anului trecut aflam ca Motorola lucreaza la un terminal iDEN bazat pe Android si ca acest handset va purta numele de Opus One. Lunile au trecut, iar handsetul a ramas la fel de misterios ca la inceput, cu exceptia ca tocmai a scapat pe...

In luna decembrie a anului trecut aflam ca Motorola lucreaza la un terminal iDEN bazat pe Android si ca acest handset va purta numele de Opus One. Lunile au trecut, iar handsetul a ramas la fel de misterios ca la inceput, cu exceptia ca tocmai a scapat pe web o alta denumire a sa, Motorola i1.

Terminalul Android va sosi cu suport pentru operatorii iDEN, interfata MOTOBLUR, care va include acces la retele de socializare si widgeturi, care fac navigarea mai usoara. Printre dotarile lui Motorola i1 se numara o camera de 3 megapixeli, Android 1.5, un ecran TFT capacitiv de 3.1 inchi, slot pentru carduri microSD/microSDHC, 256 MB RAM si 512 MB ROM.

Fostul Moto Opus One foloseste un jack audio de 2.5 mm, suporta WiFi si Bluetooth 2.0, iar la bordul sau veti gasi si functionalitate A-GPS. E foarte posibil ca acest model sa fie anuntat in cadrul showului CTIA, organizat la finalul acestei luni, deci va vom tine la curent in legatura cu Moto i1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×