Nokia Terminal Mode prezentat oficial la Geneva Motor Show 2010

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.238 ori
<b>Nokia Terminal Mode prezentat oficial la Geneva Motor Show 2010</b>Desi nu au avut un stand la MWC 2010, cei de la Nokia au fost prezenti si activi la Geneva Motor Show, unde au prezentat solutia Terminal Mode, integrata in bordul masinilor. Aceasta solutie va imbunatati hardware-ul auto, imbinand functiile unui...

Desi nu au avut un stand la MWC 2010, cei de la Nokia au fost prezenti si activi la Geneva Motor Show, unde au prezentat solutia Terminal Mode, integrata in bordul masinilor.

Aceasta solutie va imbunatati hardware-ul auto, imbinand functiile unui smartphone cu potentialul tehnologic al automobilului. Fie ca e vorba de playback audio/video, harti Ovi Maps, web browsing sau orice alta functie, Nokia Terminal Mode se va descurca excelent. Proiectul este realizat in urma colaborarii finlandezilor cu firma Alpine, iar printre parteneri se mai numara si Fiat, Harman Becker si Valmet Automotive.

Imaginile din acest articol prezinta un prototip al produsului realizat de catre Valmet. El permite introducerea telefonului Nokia intr-un cradle si transfera toate informatiile pe un ecran LCD integrat in bordul masinii. Nokia afirma ca fiecare OEM va lansa produsul cu propriul sau design, astfel ca look-urile vor varia, dar functiile vor ramane aceleasi.

Nokia Terminal Mode

Nokia Terminal Mode

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×