Motorola ia in calcul un telefon cu touchscreen

809 ori
<b>Motorola ia in calcul un telefon cu touchscreen</b>Motorola a anuntat recent ca e posibil sa inceapa lucrul la un nou terminal mobil, dotat cu touchscreen, care sa fie un rival direct al celebrului iPhone. In cadrul unei conferinte a investitorilor, unul dintre reprezentantii Motorola a afirmat ca este...

Motorola a anuntat recent ca e posibil sa inceapa lucrul la un nou terminal mobil, dotat cu touchscreen, care sa fie un rival direct al celebrului iPhone.

In cadrul unei conferinte a investitorilor, unul dintre reprezentantii Motorola a afirmat ca este posibil ca piata din SUA sa primeasca telefoane mobile dotate cu touchscreen, produse de aceasta companie. Producatorul a lansat deja handseturi touchscreen in tarile asiatice, unde tehnologia mobila avansata a fost deja acceptata drept standard. Motorola a sugerat faptul ca reticenta companiilor americane cand vine vorba de marketingul produselor touchscreen a cauzat intarzierea lansarii unor astfel de produse.

Acest fenomen s-a schimbat odata cu aparitia lui iPhone, a carui interfata este exceptionala, conform reprezentantilor Motorola. In ciuda laudelor primite, Apple a micsorat pretul iPhone-ului de 8GB cu 200 de dolari, una dintr ieftinirile cele mai rapide din istoria companiei. Astfel, producatorul spera ca terminalul sau mobil de 400 de dolari sa fie mai bine vandut in perioada sarbatorilor. Apple si-a anuntat de asemenea intentia de a nu mai produce modele iPhone de 4GB, in timp ce Motorola nu a anuntat inca un partener pentru proiectul sau ce implica terminale touchscreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×