100 de jocuri gratuite pentru iPhone

7.951 ori
<b>100 de jocuri gratuite pentru iPhone</b>Avand in vedere ca iPhone soseste fara o lista de jocuri incluse, utilizatorii unui astfel de terminal se vor bucura cu siguranta sa afle ca pot juca titluri bazate pe JavaScript/DHTML prin intermediul browserului Safari. In cazul in care va intrebati ce...

Avand in vedere ca iPhone soseste fara o lista de jocuri incluse, utilizatorii unui astfel de terminal se vor bucura cu siguranta sa afle ca pot juca titluri bazate pe JavaScript/DHTML prin intermediul browserului Safari.

In cazul in care va intrebati ce jocuri sunt disponibile, site-ul iPhone Gold a creat o lista extrem de utila de 100 de jocuri gratuite compatibile cu terminalul mobil lansat de Apple in urma cu 2 lni. Pe lista gasim clasicele jocuri puzzle, Sudoku, Minesweeper, Solitaire si numeroase titluri arcade care ar face orice posesor al unui GameBoy invidios. Evident, pasionatii de jocuri de carti nu vor fi uitati, prezente pe lista fiind si o serie de tiltluri de genul “iPhone Poker”.

Inainte ca emulatoarele sa dea de lucru hackerilor care doresc sa porteze ilegal titluri celebre pe iPhone, jocurile care folosesc JavaScrip vin in intampinarea nevoii de divertisment a publicului. Totusi, emulatoarele mentionate anterior au inceput deja sa  fie folosite, in special cele pentru jocuri Nintendo, deoarece prezenta lui Mario pe iPhone este mai necesara ca oricand, avand in vedere succesul telefonului. Vom vedea oare vreodata un joc decent de curse pe super-terminalul recent ieftinit de Apple?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×