HTC B2 J Butterfly apare Într-o primă imagine ce pare a fi pregătită pentru presă

Autor:  | Publicat în:  HTC 719 ori
<b>HTC B2 J Butterfly apare Într-o primă imagine ce pare a fi pregătită pentru presă</b>După ce acum câteva zile aflam faptul că HTC Butterfly 2 a primit numele de cod HTC B2, iată că astăzi avem ocazia să vedem și o primă imagine randată pentru produsul în cauză. Fotografia cu pricina a fost postată în cursul zilei de ieri de...

După ce acum câteva zile aflam faptul că HTC Butterfly 2 a primit numele de cod HTC B2, iată că astăzi avem ocazia să vedem și o primă imagine randată pentru produsul în cauză. Fotografia cu pricina a fost postată în cursul zilei de ieri de către celebrul @evleaks pe site-ul său personal.

Din câte putem observa, HTC B2 J Butterfly adoptă un design curat, partea frontală fiind scoasă în evidență de către difuzoarele stereo, camera frontală și bineînțeles display-ul. Potrivit ultimelor zvonuri, acest device va păstra în mare parte specificațiile lui HTC One M8, cu precizarea că senzorul foto va fi unul de 13 megapixeli și nu unul duo cu tehnologie Ultrapixel.

Totodată, spre deosebire de One M8, noul Butterfly va beneficia de o carcasă realizată din policarbonat. Rămâne de văzut când vor lansa cei de la HTC acest model pe piață și la ce preț va fi comercializat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×