Motorola Moto E6 Plus arată prea bine pentru un telefon de buget, apare în fotografii hands on

1.526 ori
<b>Motorola Moto E6 Plus arată prea bine pentru un telefon de buget, apare în fotografii hands on</b>Motorola a fost foarte activă prin lansări din seriile Moto G şi Moto One în ultima vreme, dar nu neglijează nici zona entry level. Din acel segment ia naştere Moto E6 Plus, care a scăpat în iunie şi acum revine pe tapet

Motorola a fost foarte activă prin lansări din seriile Moto G şi Moto One în ultima vreme, dar nu neglijează nici zona entry level. Din acel segment ia naştere Moto E6 Plus, care apărea în iunie şi acum revine pe tapet, printr-o scăpare de fotografii hands on. Arată foarte bine pentru bugetul în care se încadrează.

Moto E6 Plus

Moto E6 a debutat cu o lună în urmă şi era telefonul ieftin clasic, cu bărbie mare şi format dreptunghiular. E6 Plus vine în completarea sa, cu un design mult mai arătos. Fotografiile noi vin de la Roland Quandt, o sursă de încredere când vine vorba de scăpări de genul. Telefonul are un ecran de 6+ inch, cu breton picătură şi un spate glossy, unde se afla o cameră duală şi blițul LED.

Moto E6 Plus

Vedem în imagini că rulează Android 9.0 Pie, dar în rest nu ştim mare lucru despre noul venit. Ne putem orienta după specificaţiile lui Moto E6, care are procesor Snapdragon 435, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar şi un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie HD. Cred că aici facem totuşi trecerea la 3 GB RAM, 32 GB stocare şi un ecran mai mare, eventual Full HD+.

Moto E6 Plus

Când a scăpat în GeekBench, Moto E6 Plus etala un procesor MediaTek Helio P22, care obţinea rezultate modeste în acel test. Avea şi 2 GB RAM şi Android 9.0 Pie. Dacă Moto E6 costă 149 dolari, atunci mă aştept ca varianta E6 Plus să fie în jur de 200 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×