Motorola Moto E6 își dezvăluie design-ul printr-o randare: muchii groase și cameră singulară în spate

564 ori
<b>Motorola Moto E6 își dezvăluie design-ul printr-o randare: muchii groase și cameră singulară în spate</b>Motorola Moto E6 este cel mai nou terminal Motorola scăpat pe web, succesorul accesibilului Moto E5 de anul trecut. Avem de-a face cu un device entry level, pe care îl admirăm în această randare

Motorola Moto E6 este cel mai nou terminal Motorola scăpat pe web, succesorul accesibilului Moto E5 de anul trecut. Avem de-a face cu un device entry level, pe care îl admirăm în această randare. Apăruseră zvonuri la un moment dat că Motorola va mai tăia din seriile sale de produse şi ne gândeam că modelele din gamele Moto M, Moto C şi Moto E vor fi sacrificate.

Seria Moto E continuă totuşi, aparent fără protuberanţă a camerei, în comparaţie cu predecesorii. Avem o cameră singulară în spate, cu bliţ LED sub şi muchiile ecranului par mai groase acum decât la Moto E5. Terminalul ar urma să vină cu un capac spate care poate fi scos pentru a accesa slotul SIM şi pe cel microSD.

Avem şi jack audio sus şi port microUSB şi microfon jos. Zona frontală seamănă mult cu a predecesorului, etalând un aspect 18:9. Ce se pierde de la Moto E5 la E6 este bliţul pentru camera selfie. Sursa afirmă şi că ar trebui să vedem la bord un procesor Snapdragon 430, 2 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare, plus slot microSD.

Ecranul ar trebui să fie de 5.45 inch, cu rezoluţie HD+, iar dotările includ o cameră de 13 MP în spate, şi una frontală de 5 MP. Android 9.0 Pie va fi la bord şi nu vom avea cititor de amprente. Să nu vă mire un preţ de 100 de euro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×