Motorola Moto G5S Plus se afișează în imagini cu iz oficial; lansarea este foarte aproape!

1.469 ori
<b>Motorola Moto G5S Plus se afișează în imagini cu iz oficial; lansarea este foarte aproape!</b>În perioada următoare vom asista și la debutul smartphone-ului Motorola Moto G5S Plus, telefon care astăzi se afișează într-o serie de imagini detaliate prin intermediul lui @rquandt. Acesta are imagini cu smartphone-ul din mai toate unghiurile și

Printre smartphone-urile pregătite de către Motorola pentru debut în perioada următoare se numără și Moto G5S Plus, telefon pe care astăzi îl admirăm grație unor imagini detaliate sosite prin intermediul lui @rquandt. Se remarcă faptul că din punct de vedere al design-ului nu sunt oferite prea multe actualizări, fiind și aici cazul unei carcase unibody din metal care pe spate aduce o cameră circulară de mari dimensiuni.

Moto G5S Plus

Cum avem parte de un telefon cu "s" în coadă, asta înseamnă că actualizările principale vor fi regăsite pe partea hardware mai mult sau mai puțin. Ultimele zvonuri indică prezența unui display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD - așadar o creștere destul de notabilă la capitolul diagonală ținând cont că Moto G5 Plus sosea cu un display de 5.2 inch.

Moto G5S Plus

La interior vom avea procesorul Qualcomm Snapdragon 430, chipset care în mod neobișnuit pare a fi un downgrade al procesorului Snapdragon 625 folosit pe G5 Plus. Se mai știe faptul că telefonul rulează sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și că primim un scanner de amprente amplasat frontal în butonul home. Rămâne să aflăm datele complete în scurt timp odată ce device-ul este anunțat oficial!

Moto G5S Plus

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×