Motorola Moto E4 Plus apare în câteva imagini noi; Aruncăm o privire sub capacul din spate

984 ori
<b>Motorola Moto E4 Plus apare în câteva imagini noi; Aruncăm o privire sub capacul din spate</b>Astăzi își face apariția în câteva fotografii noi chiar smartphone-ul Motorola Moto E4 Plus, terminal ce va sosi la pachet cu o generoasă baterie de 5000 mAh. Telefon va adopta un capac spate înlăturabil, fiind cel mai probabil vorba despre unul fabricat

Motorola Moto E4 şi E4 Plus nu sunt deloc străine de scăpări, telefoanele având leak-uri atât la începutul acestei luni, cât şi cu câteva zile în urmă. Ce au lipsit totuşi au fost fotografiile, pentru că până acum am văzut doar randări ambigue. Ei bine azi vedem imagini hands on proaspete cu Moto E4 Plus.

Moto E4 Plus

Trebuie spus că Moto E4 şi E4 Plus sunt urmaşii lui Moto E3 şi Moto E3 Power de anul trecut. Chiar dacă nu poartă numele de "Power", Moto E4 Plus va avea o baterie impresionantă, de 5000 mAh, se pare. Judecând după scăpările proaspete, nou venitul va avea un capac spate înlăturabil, cel mai probabil metalic, cum am văzut şi la Moto G5 de altfel.

Moto E4 Plus

Acest capac oferă acces la slotul SIM şi cel microSD, iar bateria se poate înlătura la rândul său. Moto E4 Plus e cunoscut la ora actuală drept un telefon cu ecran HD de 5.5 inch şi care ar putea sosi cu procesor MediaTek MT6737M, împreună cu 2 sau 3 GB RAM şi 16 GB stocare.

Moto E4 Plus

În spate vom vedea o cameră de 13 MP, cu blitz LED şi în faţă se află o cameră de 5 MP, de asemenea cu blitz LED. Ca OS primim Android 7.1 Nougat, evident în varianta stock, aşa cum ne-a obişnuit de altfel Motorola.

Moto E4 Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×