Aflăm totul despre Moto G5S Plus; telefon ce s-ar putea lansa oficial pe 25 iulie!

1.194 ori
<b>Aflăm totul despre Moto G5S Plus; telefon ce s-ar putea lansa oficial pe 25 iulie!</b>După ce ne-a oferit detalii complete despre smartphone-ul Moto X4, iată că Evan Blass revine acum cu vești referitoare la Moto G5S Plus. Acest handset ar putea debuta oficial în evenimentul pregătit de Motorola pe data de 25 iulie, o zi în care

Nu demult celebrul leaker Evan Blass ne-a prezentat o colecție importantă de informații referitoare la smartphone-ul Moto X4, telefon din zona mid-range cu design arătos și cameră duală. După această dezvăluire vin acum vești și despre Moto G5S Plus, smartphone pe care l-am putea vedea lansat chiar pe data de 25 iulie în cadrul evenimentului pe care Motorola îl pregătește în New York!

Ei bine, Evan menționează că telefonul va crește în diagonală de la 5.2 inch pe modelul standard la 5.5 inch de această dată, rezoluția Full HD fiind păstrată totuși. Se va merge pe o carcasă premium realizată din metal și aparent Motorola va oferi aici capabilități superioare în materie de fotografiere. Camera frontală va crește în rezoluție de la 5 la 8 megapixeli, dar modulul dual din spate este vedeta.

Acesta va fi compus dintr-un senzor color de 13 megapixeli și un altul monocrom cu același număr de megapixeli. Împreună acești senzori vor permite realizarea de fotografii cu efect bokeh, funcții de înlocuire a background-ului, dar și posibilitatea de captură în format alb-negru precum avem pe modelele Huawei. 

Un alt detaliu pe care îl mai aflăm este acela că telefonul va sosi cu 4 GB RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 625. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×