Motorola Moto E4 Plus îşi dezvăluie husele de tip Cover Shell, în 3 variante de culoare

1.704 ori
<b>Motorola Moto E4 Plus îşi dezvăluie husele de tip Cover Shell, în 3 variante de culoare</b>Roadmap-ul de lansări Motorola menționa și modelul E4 Plus, un terminal din zona de buget care astăzi își dezvăluie husele de tip Cover Shell. Ele ne confirmă faptul că smartphone-ul va opta pentru o zonă circulară a camerei foto de pe spate și că

Motorola Moto E4 Plus se anunţă unul dintre cele mai accesibile battery phone-uri, sosind cu dotări entry level plus o baterie de 5000 mAh. A scăpat de multe ori pe web în randări şi specificaţii, iar azi îi vedem şi husele.

E vorba despre accesorii de tip Cover Shells, care ar putea oferi şi indicii despre culoarea terminalului. Aceste huse apar pe galben, albastru şi negru şi au decupaje pentru difuzor, camera şi butoane, plus microfon. La ultima scăpare aflam că Motorola va prezenta oficial telefoanele Moto E4 pe 17 iulie, deci mai avem ceva de aşteptat până la debut.

Modelele Moto E4 se încadrează undeva între seria Moto C şi cea Moto G în portofoliul Motorola. Moto E4 Plus va avea un design diferit faţă de E4, conform scăpărilor precedente. Pentru început va avea un buton Home în zona frontală, cu scanner de amprente, în vreme ce Moto E4 nu va avea buton Home deloc. Şi amplasarea camerei frontale va diferi.

Pe E4 Plus îl aşteptăm cu un ecran de 5.5 inch HD, procesor quad core MediaTek MT6737M tactat la 1.25 GHz, 2 sau 3 GB RAM şi 16 GB stocare. Primim şi slot microSD, o cameră de 13 MP cu blitz LED şi o cameră selfie de 5 MP. Punctul forte rămâne bateria de 5000 mAh şi mai primim şi suport 4G LTE, Bluetooth 4.2, NFC şi radio FM. Preţul ar trebui să pornească de la 190 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×