Motorola Moto G7 Power și Moto G7 Play au prețurile dezvăluite pe plan european; Apar și randări de calitate

1.655 ori
<b>Motorola Moto G7 Power și Moto G7 Play au prețurile dezvăluite pe plan european; Apar și randări de calitate</b>Pe lângă numeroase flagship-uri ce ni se pregătesc pentru acest an, vor exista și o mulțime de modele mid-range de la diferite companii printre care se numără și Motorola. Această firmă condusă de către Lenovo va lansa

Pe lângă numeroase flagship-uri ce ni se pregătesc pentru acest an, vor exista și o mulțime de modele mid-range de la diferite companii printre care se numără și Motorola. Această firmă condusă de către Lenovo va lansa în perioada următoare modelele Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus și Moto G7 Power. Astăzi avem detalii despre prețurile acestor două din urmă terminale și vedem cele mai clare randări de până acum! 

(Moto G7 Play)

Aflați că cel mai ieftin model din noua gamă va fi Moto G7 Play care va fi disponibil pe plan european pentru doar 149 euro. Acesta va sosi în două variante de culoare și anume auriu, respectiv albastru. Va avea un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 632 la pachet, o cameră singulară în spate și scanner de amprente în spate camuflat în logo Moto.

(Moto G7 Power)

Următorul de pe listă va fi Moto G7 Power, telefon cu preț recomandat de 209 euro pe plan european ce ne rezervă o cameră foto singulară în spate, procesor Snapdragon 625 și o baterie tare generoasă de 5000 mAh la interior. Telefonul de față este așteptat să debuteze pe negru și albastru și ecranul său va avea un decupaj generos în zona superioară.

(Moto G7)

Despre Moto G7 și G7 Plus nu avem informații cu privire la preț, dar le vedem și pe acestea în randări detaliate. Ambele modele vor avea decupaj "picătură" în zona superioară a ecranului, camere duale în spate și tot în spate câte un scanner de amprente ascuns sub formă de logo Moto. G7 în varianta standard va sosi pe negru și alb, iar G7 Plus pe roșu și albastru. 

(Moto G7 Plus)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×