Seria de terminale Moto G7 apare în imagini de presă cu două tipuri de decupaje în ecran

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.294 ori
<b>Seria de terminale Moto G7 apare în imagini de presă cu două tipuri de decupaje în ecran</b>Încă din luna august a acestui an au început leak-urile pentru seria de terminale Moto G7, în acel moment sosind chiar fotografii reale ce dezvăluiau design-ul frontal al modelului de bază ce adopta un ecran cu decupaj "picătură" în zona

Încă din luna august a acestui an au început leak-urile pentru seria de terminale Moto G7, în acel moment sosind chiar fotografii reale ce dezvăluiau design-ul frontal al modelului de bază ce adopta un ecran cu decupaj "picătură" în zona superioară. Au urmat apoi și randări detaliate pe seama acestor scăpări, certificări FCC, iar acum vedem imagini de presă pentru toate cele 4 modele care vor face parte din serie.

Moto G7

Este vorba despre varianta standard Moto G7, despre Moto G7 Play, Moto G7 Plus și nu în ultimul rând Moto G7 Power. Le puteți vedea pe toate în imaginile din cadrul acestui articol și observa că modelele G7 și G7 Plus adoptă decupaje în stil "picătură de apă" în vreme ce restul de două modele se mulțumesc cu un breton clasic și lat în zona superioară.

Moto G7

Diferențele continuă la capitolul camere foto acolo unde două telefoane din gamă au camere duale, iar celelalte câte un singur senzor în partea din spate. Se vor oferi 3 sau 4 GB RAM la bord pe aceste terminale, 32 sau 64 GB de stocare flash și un detaliu pe care l-am aflat de curând se numără și acela că Moto G7 Power va avea baterie de 5000 mAh!

Lansarea acestui lineup generos s-ar putea întâmpla la CES 2019 sau eventual la MWC 2019!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×