Motorola Moto G7 Power va sosi cu o baterie de 5000 mAh; Iată ce mai ştim despre device

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.673 ori
<b>Motorola Moto G7 Power va sosi cu o baterie de 5000 mAh; Iată ce mai ştim despre device</b>După ce am bifat rând pe rând existența telefoanelor Moto G7, Moto G7 Plus și mai nou Moto G7 Play, iată că astăzi își mai face apariția un smartphone din serie în scenă. Este vorba despre Moto G7 Power care va aduce la pachet o baterie

În ultimele luni am văzut multiple scăpări, randări, certificări de telefoane Motorola Moto G7 şi Moto G7 Plus. Recent a apărut şi o certificare FCC pentru un aşa numit Moto G7 Play, iar acum avem şi detalii despre modelul Moto G7 Power.

Moto G7 Power

În 2018 seria Moto G6 a ajuns în România în luna mai, deci mai avem de aşteptat până la Moto G7, asta dacă nu avem o lansare mai devreme decât de obicei. Până acum avem 4 variante de handseturi Moto G7 scăpate. Moto G7 Power ar fi fost descoperit în baza de date FCC, fiind certificat oficial şi având o baterie de 5000 mAh la bord.

Predecesorul Moto G6 Play avea o baterie de 4000 mAh, deci ar avea sens să vedem un upgrade. Din documentele oficiale mai aflăm că Moto G7 Power va măsura 167 mm x 159 mm x 7.6 mm. Zvonurile afirmă că terminalul va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 632, acelaşi care s-ar afla pe Moto G7 Play.

Recent am aflat că seria Play va fi casată în 2019, deci posibil ca Power şi Play să fie acelaşi model. Se discută şi despre o cameră singulară de 12 MP în spate şi frontală de 8 MP, probabil cu blitz propriu. Listarea FCC mai menţionează şi suportul NFC, dar nu în toate zonele.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×