Motorola Moto X4 aduce în România camera duală Moto + Amazon Alexa

1.297 ori
<b>Motorola Moto X4 aduce în România camera duală Moto + Amazon Alexa</b>De astăzi pe plan local debutează și smartphone-ul Motorola Moto X4, un handset echipat cu o cameră duală și cu asistentul Amazon Alexa la bord. Prezența acestui asistent vocal este într-un fel neașteptată, ținând cont de

După Motorola Moto G5S Plus, iată că ajunge în România încă un telefon Motorola cu cameră duală. E vorba despre Motorola Moto X4, care este disponibil în ţara noastră cu preţ recomandat de 1999 lei, cu TVA. Avem de-a face aici cu un terminal cu spate acoperit cu sticlă 3D, cu o ramă din aluminiu şi protecţie Gorilla Glass.

Moto X4

Are o cameră duală în spate, cu senzori de 12 şi 8 MP şi foloseşte tehnologie Dual Autofocus Pixel. Selfie-urile se realizează cu o cameră de 16 megapixeli, cu capacitate de adaptare la condiţii low light şi funcţie Panoramic Selfie. Preţul mai sus menţionat se aplică pentru versiunea cu 4 GB RAM, 64 GB stocare, prezenta deocamdată la eMAG.ro.

Telefonul vine cu o baterie de 3000 mAh şi are protecţie contra apei şi prafului în regim IP68. Vine cu ecran IPS LCD LTPS de 5.2 inch şi cu rezoluţie Full HD şi optează pentru un procesor Qualcomm Snapdragon 630, cel văzut şi pe varianta mai accesibilă de ASUS ZenFone 4.

Are printre dotări slot microSD, filmare 4K, Android 7.1 şi încărcare rapidă a bateriei.Printre funcţiile inteligente ale camerei se numără Landmark Detection, care poate scana un card şi să adauge un efect de animaţie selfie-urilor prin Face Filters. De remarcat aici şi integrarea lui Amazon Alexa ca asistent virtual.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×