Motorola Moto G6 Plus apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 660

1.008 ori
<b>Motorola Moto G6 Plus apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 660</b>Peste doar câteva zile, mai precis pe data de 19 aprilie cei de la Motorola au în plan să lanseze noua generație de terminale Moto G6, serie din care face parte și modelul Moto G6 Plus. Acesta are parte de o scăpare în GeekBench astăzi, ocazie

Pe seama leak-urilor sosite anterior online știam că smartphone-ul Motorola Moto G6 Plus urmează a sosi echipat cu procesor Snapdragon 630, dar astăzi grație unei listări din GeekBench descoperim că de fapt telefonul beneficiază de puternicul chipset Snapdragon 660. Aflăm și alte detalii despre acest telefon, inclusiv punctajul pe care îl obține la testele single-core și multi-core.

G6 Plus

După cum puteți vedea în captura de mai jos, smartphone-ul Motorola Moto G6 Plus adoptă un procesor Snapdragon 660 de tip octa-core cu 8 nuclee tactate la o frecvență de 2.21 GHz și mai primim 4 GB de RAM pe varianta de față. Telefonul rulează sistemul de operare Android 8.0.0 Oreo din fabrică și rezultatele obținute în benchmark sunt unele modeste (866 puncte - single-core / 4123 puncte multi-core).

Moto G6 Plus

Se zvonește că prețul acestui smartphone va fi de doar 265 dolari și potrivit leak-urilor anterioare, așteptăm și dotări precum cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate, cameră selfie de 16 megapixeli și ecran de 5.83 inch cu aspect 18:9. Odată cu această listare apar și fotografiile de mai sus, imagini ce confirmă camera duală și design-ul care nu impresionează din păcate. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×