2 paşi în spate: Samsung Galaxy S9 nu se va lansa atât de curând pe cât credeam; Poate veni la MWC 2018

2.362 ori
<b>2 paşi în spate: Samsung Galaxy S9 nu se va lansa atât de curând pe cât credeam; Poate veni la MWC 2018</b>De-abia ce am văzut o randare pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S9+ și iată că apar vești despre debutul duo-ului S9 și S9+ din 2018. Chiar oficialii Samsung au declarat faptul că nu există planuri pentru un eventual debut

După o perioadă de frenezie pornită la jumătatea anului, când zvonurile mai aveau puţin şi plasau lansarea lui Galaxy S9 la final de 2017, ne-am obişnuit cu perspectiva unui debut cel târziu în februarie, cel devreme în ianuarie. Azi mai temperăm puţin entuziasmul cu noi informaţii.

Chiar reprezentanţi Samsung ar fi negat orice intenţie de a prezenta noul lor flagship în ianuarie la CES 2018 cel puţin. Informaţia este citată de către publicaţia The Korea Herald, care pare să prefere teoria legată de un debut la MWC 2018 în februarie, sau la o conferinţă proprie în martie. Orientându-ne după anul curent, în 2017 Samsung ar fi dorit să îl anunţe pe Galaxy S8 la MWC 2017, dar a trebuit să amâne tot până în martie, pentru că încă trebuia să "facă curăţenie" după Note 7.

Revenind la MWC 2018 triumfători, sud coreenii şi-ar relua programul clasic de lansări Galaxy S. Subliniem că Galaxy S6 şi S7 au debutat tot la MWC în anii trecuţi, deci teoria e solidă. The Herald mai scrie că telefonul va avea un design şi specificaţii similare cu ale lui S8 şi Note 8, doar ca şi cu câteva upgrade-uri. Infinity Display e în cărţi, camera duală de asemenea, dar nu şi scanner-ul de amprente integrat în ecran totuşi.

Există şi o informaţie că doar S9+ ar avea cameră duală în spate, în vreme ce S9 are camera singulară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×