Motorola Moto X4 apare în noi fotografii înaintea lansării de pe 24 august

941 ori
<b>Motorola Moto X4 apare în noi fotografii înaintea lansării de pe 24 august</b>Pentru finalul acestei luni a fost păstrat și debutul lui Motorola Moto X4, telefon așteptat oficial pe data de 24 august în cadrul unui eveniment din Brazilia. Vedem între timp noi fotografii cu acest handset ce se prezintă chiar bine la nivel de look

Sfârșitul acestei luni ne va aduce lansări foarte interesante din lumea smartphone, pe listă fiind notat și debutul lui Motorola Moto X4 - un upper mid-range ce va fi dezvăluit în Brazilia pe 24 august. Cu puțin timp înainte de acest eveniment avem ocazia să admirăm handset-ul în două noi fotografii ce și-au făcut apariția pe platforma de socializare Google+.

Moto X4

Aceasta este varianta pe albastru și remarcăm o construcție premium cu ramă metalică și spate din sticlă. În spate se află și camera foto duală compusă dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar ultra-wide de 8 megapixeli, acești senzori fiind plasați într-o fereastră circulară ce nu poate să nu ne amintească de Moto Z/Moto Z2.

Moto X4

Telefonul de aici va sosi cu display Full HD de 5.2 inch, cu procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 630 și în variante cu 3 GB RAM + 32 GB de stocare în Europa, America de Nord și America Latină. Cei din regiunea Asia Pacific vor primi modelul cu 4 GB RAM + 64 GB de stocare și mai aflați că la bordul său se va afla o baterie de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă TurboCharging.

Avem și certificare IP68, iar ca dimensiuni acesta va măsura 7.99 mm în grosime și va cântări 163 grame! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×