Motorola Moto Z3 Play vine cu 6 GB RAM în Brazilia la un preț exorbitant

1.364 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play vine cu 6 GB RAM în Brazilia la un preț exorbitant</b>În vreme ce majoritatea piețelor vor primi varianta cu 4 GB RAM a lui Motorola Moto Z3 Play, iată că în Brazilia se oferă la vânzare un model mai bine echipat cu 6 GB RAM. Prețul asociat acestuia este de-a dreptul exorbitant în situația

Motorola Moto Z3 Play debuta cu câteva săptămâni în urmă şi recent a început să fie oferit la precomanda în anumite zone de pe glob, precum Statele Unite. Acolo costă în jur de 499.99 dolari, dar sunt şi țări mai nefericite. În Brazilia telefonul costă un uriaş 607 dolari, în varianta cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar tot în Brazilia există şi un model cu 6 GB RAM.

Ştiu că apăruse la un moment dat un top al ţărilor în care telefoanele (şi mai ales iPhone-urile) costă cel mai mult, iar Brazilia era ori pe locul întâi, ori în top 3 cu siguranţă. Acolo sunt taxele foarte mari la import de produse electronice, se pare. Varianta cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare a lui Moto Z3 Play costă 713 dolari în ţara lui Neymar.

Vine pe nuanţe ca Indigo sau Onyx şi preţul este clar exagerat pentru un telefon cu procesor Snapdragon 636. Gândiţi-vă că ZenFone 5 cu dotări similare (mai ales acelaşi CPU) are preţ de 2 ori mai mic. Telefonul Moto vine cu un corp foarte subţire, din sticlă şi metal, are ecran Super AMOLED de 6.01 inch şi o cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate. Are şi pini modulari în spate, deci acceptă ataşamente Moto Mods.

Cât despre Brazilia, e o ţară ciudată la capitolul electronice, pentru că acolo a ales și LG să îşi lanseze flagship-urile cu dotări mai slabe decât pe restul globului de exemplu (LG G5 SE se vindea acolo nu LG G5). 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×