HTC ar avea probleme cu livrările lui HTC U12+; Taiwanezii detaliază situația

935 ori
<b>HTC ar avea probleme cu livrările lui HTC U12+; Taiwanezii detaliază situația</b>Descoperim astăzi faptul că taiwanezii de la HTC întâmpină ceva probleme cu livrările lui HTC U12+, flagship-ul companiei pe acest an care nu aderă la trenduri precum breton sau camere triple în spate. Preferă o abordare clasică cu ecran

HTC U12+ a început să se livreze spre clienţi în ultimele zile, după o perioadă de precomenzi, dar se pare că lista de aşteptare e lungă şi există şi întârzieri. Producătorul asiatic a ţinut să explice situaţia şi cu această ocazie am aflat care sunt problemele.

Se pare că persoanele care au cumpărat produsele direct prin HTC afirmă că livrările au început deja, dar cei care au apelat la Amazon spre exemplu mai au de aşteptat mult. În multe cazuri luna august le-a fost dată ca deadline. HTC a dat o declaraţie oficială pentru a clarifica situaţia şi ea sună astfel:

Suntem conştienţi că un număr mic de comenzi ale lui HTC U12+ au fost afectate de o eroare de sistem, care a făcut să pară că ele sunt anulate. Nu e cazul de aşa ceva şi suntem în curs de a îi contacta pe clienţi, pentru a ne asigura că ei ştiu că acele comenzi vor fi trimise spre ei foarte curând.Lucrăm direct cu acei clienţi pentru a ne asigura că primesc rapid şi apreciază unităţile lor HTC U12+.

Deci e vorba despre o eroare de sistem până la urmă pentru acele întârzieri. Nu e clar dacă și Europa e afectată sau e doar o chestiune legată de SUA. Noi am terminat recenzia telefonului săptămâna trecută şi am găsit câteva probleme cu el, de la butoanele laterale touch care nu sunt comode şi care au şi buguri, până la ecranul deloc luminos. Măcar camera e de top, dar nu se face primăvară cu o floare. Şi bateria a cam dezamăgit, ce e drept.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×