Motorola Moto Z3 Play apare în fotografii reale, cu o cameră duală, Android 8.1.0 şi alte noutăţi

781 ori
<b>Motorola Moto Z3 Play apare în fotografii reale, cu o cameră duală, Android 8.1.0 şi alte noutăţi</b>Așteptăm ca în perioada următoare cei de la Motorola să anunțe și lansarea smartphone-urilor Moto Z3 și Moto Z3 Play, dispozitive ce au avut parte de numeroase scăpări în ultima vreme. Acestea continuă și astăzi când descoperim fotografii reale

Dacă seria Moto G6 a devenit oficială în ultima lună, Motorola încă mai are de lansat greii din gama Moto Z. Moto Z3 şi Moto Z3 Play au tot scăpat la început de an şi acum varianta Play revine într-o serie de fotografii reale.

Moto Z3 Play

Terminalul va fi evident unul modular, după cum confirmă şi pinii din spate, iar mecanismul acela pare să fie ceva mai complex decât la primele două generaţii Moto Z, la prima vedere cel puţin. Ştiam deja din randări scăpate în trecut că telefonul va avea o cameră duală, scanner de amprente lateral, iar prototipul pare să confirme aceste lucruri. Adio buton Home şi au fost micşorate şi muchiile ecranului.

Ca şi la generaţiile trecute Moto avem o cameră cu design circular în spate, care vine cu blitz dual LED dual tone. Mă aştept ca această cameră să ofere funcţie Bokeh, poate chiar şi filmare Super Slow Motion, dar asta mai degrabă pe Moto Z3. Ecranul este unul de 6 inch cu rezoluţie Full HD+ şi avem şi o baterie de 3000 mAh la interior. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 636, iar la bord găsim şi 3 GB RAM si 32 GB stocare, sau 6 GB RAM şi 64 GB stocare.

Moto Z3 Play rulează Android 8.1.0 Oreo, după cum arată una dintre imagini, cu patchul de securitate pe luna mai deja. Moto Z3 Play e aşteptat să debuteze în iunie, conform ultimelor informaţii. Nu va avea jack audio şi ne aşteptăm la o combinaţie de senzori de 12 MP şi 8 MP pentru camera principală. Camera selfie are rezoluţie de 5 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×