Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus apar în noi randări alături de specificații și prețuri

1.243 ori
<b>Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus apar în noi randări alături de specificații și prețuri</b>Cei de la Motorola vor avea numeroase produse de prezentat la MWC 2018, printre acestea numărându-se și trio-ul de smartphone-uri compus din Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus. Am văzut luna trecută randări cu aceste modele

În acest an Motorola va sosi cu tolba plină de noutăți la MWC, acolo unde ni se pregătește și lansarea smartphone-urilor Moto G6, Moto G6 Play și Moto G6 Plus. Detalii despre aceste handset-uri s-au tot răspândit online în ultima lună și am văzut randări cu iz oficial, ba chiar și liste de specificații. Ieri descopeream că trio-ul a primit certificarea Wi-Fi, iar acum admirăm noi imagini și aflăm extra informații.

Moto G6

Moto G6

Varianta de bază din acest trio este Moto G6 și potrivit acestor noi informații, telefonul este așteptat să vină cu ecran Full HD+ de 5.7 inch și aspect 18:9, cu procesor Qualcomm Snapdragon 450, cameră frontală de 16 megapixeli și cu o cameră duală de 12 + 5 megapixeli în spate. Va avea o baterie de 3000 mAh și va sosi în variante cu 3 GB RAM + 32 GB stocare, respectiv 4 GB RAM + 64 GB stocare. Prețul său va fi de 235 dolari.

Moto G6 Play

Moto G6 Play

Cei care vor un smartphone care să impresioneze la nivel de autonomie vor avea la dispoziție modelul G6 Play care se livrează cu o baterie de 4000 mAh. Acesta va opta pentru un ecran de 5.7 inch cu rezoluție HD, pentru un procesor Snapdragon 430 și pentru o singură cameră foto în spate. Va avea un senzor selfie cu bliț LED, iar potrivit informațiilor apărute astăzi, prețul va fi de aproximativ 190 dolari. 

Moto G6 Plus

Moto G6 Plus

Cel mai atractiv model din acest trio pe seama specificațiilor va fi Motorola Moto G6 Plus, telefon echipat cu ecran Full HD+, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630 și un preț de numai 265 dolari aparent. Ecranul este o unitate de 5.93 inch cu aspect 18:9 și pe lista de dotări mai este menționată camera duală de 12 + 5 megapixeli și senzorul selfie de 16 mpx. Telefonul va avea variante cu până la 6 GB RAM și 64 GB stocare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×