Motorola Moto E5 Plus se prezintă într-o randare ce pare oficială; Vine cu cameră duală

1.044 ori
<b>Motorola Moto E5 Plus se prezintă într-o randare ce pare oficială; Vine cu cameră duală</b>Dacă tot am văzut toate telefoanele din seria Motorola Moto G6 scăpând, iar Moto Z3 îl ştim din randări de multă vreme, e acum rândul lui Moto E5 Plus să aibă parte de o scăpare. Ea vine de la zvonacul şef, Evan Blass.

Dacă tot am văzut toate telefoanele din seria Motorola Moto G6 scăpând, iar Moto Z3 îl ştim din randări de multă vreme, e acum rândul lui Moto E5 Plus să aibă parte de o scăpare. Ea vine de la zvonacul şef, Evan Blass.

Aflăm şi câteva dotări pentru acest telefon care vine în completarea unui Moto E4 Plus care a fost un handset 2 în 1: battery phone şi low midrange. Ei bine, Moto E5 Plus vine cu ecran 18:9, cameră duală în spate, port USB Type-C şi o nuanţă albastru deschis. E posibil să primim şi o cameră frontală duală, deşi am putea avea doar o cameră selfie şi un blitz, plus senzor (nu e foarte clar din randare).

Moto E5 Plus are un ecran de 5.5 inch cu rezoluţie 720p şi la interior are cel mai probabil un procesor MediaTek. Jack-ul audio rămâne la posturi, iar corpul e probabil unul metalic. Există şi o teorie ca Motorola va recurge la un procesor Snapdragon de această dată, probabil un Snapdragon 2xx sau un Snapdragon 4xx. Din ce văd capacul spate nu mai este înlăturabil.

Mă aştept să vedem şi Android 8.0 Oreo la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×