Motorola oferă noi detalii despre chipul X8, creierul lui Droid Ultra, Droid Mini și poate și Moto X

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.354 ori
<b>Motorola oferă noi detalii despre chipul X8, creierul lui Droid Ultra, Droid Mini și poate și Moto X</b>Motorola are un nou chip inclus pe noile terminale prezentate săptămâna trecută, Droid Ultra, Droid Mini și Droid Maxx și aparent aceeași soluție de procesare ar urma să vină și pe Moto X. E vorba despre chipul X8, despre care aflăm mai multe...

Motorola are un nou chip inclus pe noile terminale prezentate săptămâna trecută, Droid Ultra, Droid Mini și Droid Maxx și aparent aceeași soluție de procesare ar urma să vină și pe Moto X. E vorba despre chipul X8, despre care aflăm mai multe mai jos.

X8 nu este un procesor propriu zis și nu este nici un SoC (system on chip). Motorola ar fi ales să combine un Qualcomm Snapdragon S4 Pro personalizat cu două DSP-uri, iar unul dintre ele va funcționa ca un CPU cu consum redus. X8 este un sistem de procesare, care include nu doar procesoare, ci și elemente separate. Informațiile vin de la Iqbal Arshad, vicepreședinte pe inginerie la Motorola.

Moto a vrut să adopte o arhitectură diferită de cea standard bazată pe un CPU și atât. în centrul lui X8 se află un CPU Qualcomm S4 Pro de 28 nm la 1.7 GHz, dar acesta a fost customizat de către Motorola. împreună cu S4 Pro, dar nu pe același chip vor exista și un procesor de calcul contextual și un procesor de limbaj natural.

Primul se va ocupa de senzori și interacțiune, iar al doilea de partea audio și anulare a zgomotului. Moto X a devenit brusc și mai interesant!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×