Apple ar lucra la un iPad Mini 2 fără ecran Retina, dar cu CPU A6

1.001 ori
<b>Apple ar lucra la un iPad Mini 2 fără ecran Retina, dar cu CPU A6</b>Am mai auzit această teorie cu ceva vreme în urmă și acum avem și dovezi: iPad Mini 2 ar putea debuta într-o versiune fără ecran Retina, dar cu un CPU complet nou. E posibil și să primim două versiuni de iPad Mini 2, una cu ecran Retina și una...

Am mai auzit această teorie cu ceva vreme în urmă și acum avem și dovezi: iPad Mini 2 ar putea debuta într-o versiune fără ecran Retina, dar cu un CPU complet nou. E posibil și să primim două versiuni de iPad Mini 2, una cu ecran Retina și una fără.

Apple ar fi testat un nou Mini, dotat cu procesor mai rapid, Apple A6, conform unor referințe din SDK-ul iOS 7 descoperite de un dezvoltator. Aceste mențiuni au apărut într-un fișier ascuns, care include o listă cu toate terminalele iOS 7 suportate. Conform informațiilor disponibile, Apple ar lua în calcul 3 modele noi de iPad Mini.

Apple ar lucra la un iPad Mini 2 fara ecran Retina, dar cu CPU A6

E vorba despre iPad 2,8, cu nume de cod J75, iPad 2,9 cu nume de cod J76 și iPad 2,10, cu nume de cod J77. Acestea indică prezența a unui model cu WiFi și a doua terminale cu conectivitate celulară. Procesorul A6 este cel de pe iPhone 5 și va asigura o performanță crescută noului Mini. în aceste coduri de obicei terminalele cu ecran Retina sunt menționate cu particula "@2x", care lipsește din descrierea lui iPad Mini 2. Ați cumpăra o nouă tableta Apple de 7.9 inch doar cu un upgrade de CPU?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×