Motorola One Macro se lansează peste două zile și are procesor MediaTek, baterie de 4000 mAh

1.287 ori
<b>Motorola One Macro se lansează peste două zile și are procesor MediaTek, baterie de 4000 mAh</b>La doar câteva momente distanță de la aflarea veștii că un nou terminal din seria Motorola One ni se pregătește în perioada următoare (primul Moto cu cameră selfie pop-up), descoperim că înaintea sa va veni One Macro

La doar câteva momente distanță de la aflarea veștii că un nou terminal din seria Motorola One ni se pregătește în perioada următoare (primul Moto cu cameră selfie pop-up), descoperim că înaintea sa va veni One Macro. Debutul acestui din urmă smartphone va avea loc pe data de 9 octombrie în India și mai jos putem vedea o serie de materiale teaser și afla o parte dintre dotările sale hardware.

Motorola One Macro

Teaserele ne oferă și un preview al modului de captură Macro, acesta fiind un punct de atracție la noul telefon grație camerei macro de 2 mpx (1/5"). Aflăm că smartphone-ul va oferi un setup triplu în spate ce include acest senzor de 2 mpx macro, unul de 2 mpx pentru bokeh și un senzor principal de 13 mpx.

Motorola One Macr

Va avea un procesor Helio P60 la interior, 2 sau 3 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare flash. Primim și ecran de 6.1 inch cu decupaj picătură pentru camera selfie de 8 mpx și o baterie generoasă de 4000 mAh. Pe partea software avem Android 9.0 Pie în varianta Android One. Așteptăm lansarea pentru a afla la ce preț vine telefonul. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×