Încă un One: Motorola One Macro apare în imagini și în GeekBench alături de câteva dotări

1.155 ori
<b>Încă un One: Motorola One Macro apare în imagini și în GeekBench alături de câteva dotări</b>Motorola a făcut o veritabilă şi respectabilă serie din Motorola One. Ceea ce pornise ca un telefon entry level a ajuns cam o jumătate de duzină de modele... sau pe aproape. Azi aflăm că după Motorola One, One Vision

Motorola a făcut o veritabilă şi respectabilă serie din Motorola One. Ceea ce pornise ca un telefon entry level a ajuns cam o jumătate de duzină de modele... sau pe aproape. Azi aflăm că după Motorola One, One Vision, One Action şi One Zoom vine şi Motorola One Macro, care tocmai a apărut în imagini, specificaţii şi benchmark-uri.

Motorola One Macro

Se pare că acesta ar fi de fapt telefonul scăpat ca Motorola Moto G8 Play luna trecută. Se va numi One Macro şi va sosi cu un ecran cu breton, o bărbie groasă şi un buton Power de culoare mov. Terminalul vine cu procesor MediaTek Helio P60, 2 GB RAM şi Android Pie. E cu un mic pas peste un model Android Go, aş zice, deci e un terminal de buget.

Motorola One Macro

Posibil să aibă totuşi şi variante cu 3 sau 4 GB RAM. Obţine scoruri acceptabile în GeekBench, pentru ce dotări are, aş spune. În plus, telefonul a fost deja certificat în Thailanda, sub numele de cod XT2016-1. A trecut şi pe la FCC, care i-a confirmat o baterie de 4000 mAh la bord, iar dimensiunile menţionate de autoritate sunt 157.6 mm x 75.4 mm, în vreme ce diagonala vehiculată sare de 6.6 inch.

Ne aşteptăm să vedem Android One inscripţionat pe terminal şi o cameră Macro în spate, în stilul celor de 2 MP de pe telefoanele Honor 20.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×