Motorola One Zoom se lasă admirat în noi randări detaliate, alături de setup-ul quad-camera din spate

1.543 ori
<b>Motorola One Zoom se lasă admirat în noi randări detaliate, alături de setup-ul quad-camera din spate</b>Lansările de terminale Motorola nu se opresc aici, astfel că în perioada următoare mai așteptăm un model nou din seria One și anume Motorola One Zoom. Despre acest device am aflat mai multe detalii în urmă cu aproximativ o

Lansările de terminale Motorola nu se opresc aici, astfel că în perioada următoare mai așteptăm un model nou din seria One și anume Motorola One Zoom. Despre acest device am aflat mai multe detalii în urmă cu aproximativ o săptămână atunci când era listat de Amazon alături de imagini, specificații și un preț inițial. În așteptarea debutului descoperim astăzi o serie de noi randări cu iz oficial!

Motorola One Zoom

Noile materiale confirmă design-ul pe care l-am mai văzut anterior cu o zonă frontală ocupată în mare parte de către display-ul AMOLED de 6.2 inch cu decupaj picătură în zona superioară și un spate pe care tronează uriașul setup quad-camera. Avem aici un modul dreptunghiular în care se regăsesc cei 4 senzori foto și puțin mai jos logo-ul Motorola iluminat de această dată.

Motorola One Zoom

Pe lista de dotări vom avea și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675, 4 GB RAM + 128 GB de stocare flash și slot pentru carduri microSD. Încă nu este clar dacă scanner-ul de amprente va fi integrat în display, sau poate printr-un artificiu inedit de design sub forma logo-ului Moto din spate.

Există speculația potrivit căreia Motorola One Zoom va fi o variantă customizată de Amazon vândută doar în câteva regiuni, în vreme ce restul lumii va primi modelul One Pro cu Android One la bord (fiind unul și același telefon din punct de vedere hardware). Un preț de 400 euro este așteptat pe plan european.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×