Motorola pregateste un super-telefon dual-core in colaborare cu NVIDIA; isi protejeaza noul Droid cu strictete

1.409 ori
<b>Motorola pregateste un super-telefon dual-core in colaborare cu NVIDIA; isi protejeaza noul Droid cu strictete</b>Dupa cum va informam si anterior Motorola lucreaza la un smartphone dual-core bazat pe procesorul NVIDIA Tegra 2 si care va rula Android 3.0 de indata ce acesta este lansat. De aceasta data aflam ca Moto si NVIDIA protejeaza secretul noului model, iar...

Dupa cum va informam si anterior Motorola lucreaza la un smartphone dual-core bazat pe procesorul NVIDIA Tegra 2 si care va rula Android 3.0 de indata ce acesta este lansat. De aceasta data aflam ca Moto si NVIDIA protejeaza secretul noului model, iar producatorul american a interzis orice contact cu presa pe acest subiect.

Motivul pentru care Moto isi protejeaza creatia? Nu vrea sa ne strice surpriza, caci se pare ca avem de-a face cu un "monstru" de smartphone, care va oferi web browsing de pana la 2 ori mai rapid si o performanta de gaming de pana la 5 ori mai mare, facand ca actualele telefoane Android sa para niste jucarii.

In plus, daca ar aparea detalii despre acest terminal killer, atunci modelele Motorola ce ruleaza Android 2.1 si 2.2 nu s-ar mai vinde in perioada sarbatorilor, publicul asteptand misteriosul Droid bazat pe CPU dual core NVIDIA. Dupa cum probabil stiti deja, Motorola se va desparti in doua segmente in 2011, iar actualul CEO Sanjay Jha va deveni bossul sectiunii Motorola Mobility.

Aparent, telefonul Tegra 2 este "copilul sau", o creatie de care seful Moto este foarte mandru. Desi initial terminalul ar fi trebuit sa fie oferit in exclusivitate de catre operatorul Verizon, vom avea de-a face cu o lansare multipla, in stilul lui Samsung Galaxy S. E foarte posibil sa asistam la debutul acestui super smartphone in cadrul CES 2011, pe 5 ianuarie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×