Primele imagini cu Palm Pre 2 sosesc din Franta

1.465 ori
<b>Primele imagini cu Palm Pre 2 sosesc din Franta</b>Operatorul francez SFR este pus pe fapte mari, publicand in premiera specificatiile lui Palm Pre 2, dar site-ul francez MobiFrance pluseaza, publicand la randul sau imagini cu acest terminal. Oare ce parere are Palm/HP despre aceasta avalansa de...

Operatorul francez SFR este pus pe fapte mari, publicand in premiera specificatiile lui Palm Pre 2, dar site-ul francez MobiFrance pluseaza, publicand la randul sau imagini cu acest terminal. Oare ce parere are Palm/HP despre aceasta avalansa de informatii? Sau sa fie vorba de un artificiu de marketing?

Palm Pre 2 este exact handsetul la care ne asteptam: un Pre cu un design usor imbunatatit, care va reduce fragilitatea terminalului si fara acel capac incomod al portului pentru incarcare. Noul Pre ruleaza webOS 2.0 si se pare ca rezolutia ecranului sau este 320 x 480, aceeasi de pe primul model si de pe Pre Plus.

Primele imagini cu Palm Pre 2

In privinta specificatiilor, aflam ca Palm Pre 2 vine cu un procesor de 1 GHz si 512 MB RAM, restul dotarilor nefiind dezvaluite inca. MobiFrance mai mentioneaza ca noul Pre va sosi pe piata in noiembrie si am putea si o varianta updatata a lui Palm Pixi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×