Soluția de protecție WowFixit este acum în România; un gel special creat prin nanotehnologie menit să protejeze display-ul telefonului

27.218 ori
<b>Soluția de protecție WowFixit este acum în România; un gel special creat prin nanotehnologie menit să protejeze display-ul telefonului</b>Dacă până acum optam pentru folii din plastic sau mai nou pentru folii din sticlă pentru protecția display-ului de pe smartphone-ul nostru, curând am putea fi convinși să facem trecerea către protecția pe bază de gel. Soluția în cauză se numește WowFixit

Odată cu achiziția unui smartphone, a unei tablete sau a unui device electronic se pune și problema protecției ecranului. De cele mai multe ori apelăm la folii de protecție din plastic care ne scap de zgârieturile ce apar de-a lungul utilizării produsului, sau mai nou la folii din sticlă mult mai rezistente.

Dar curând vom trece la următorul pas în materie de protejare a device-ului, și asta pentru că produsele WowFixit sunt disponibile de astăzi pe plan local. Această companie a reușit crearea unei folii de protecție ceva mai specială, una ce sosește la pachet sub formă unui gel lichid care se aplică deasupra display-ului.

Aflăm că acest gel a fost realizat prin nanotehnologie, modalitate prin care se acoperă toate neregularitățile de pe suprafața display-ului, protejându-l și conferindu-i duritate de până la 9H. Se evită astfel și riscul apariției de bule, iar de menționat este și faptul că soluția nu afectează calitatea afișajului. 

Vorbim practic despre o protecție aproape invizibilă, WowFixit reușind să ne protejeze ecranul terminalului de zgârieturi accidentale, căzături minore, dar și de contactul cu apa. Brandul de produse WowFixit îi are ca ambasadori în România pe Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

Soluția este disponibilă la prețul de 59 lei atât în stocul magazinelor online, dar și în următoarele centre comerciale: Carrefour Colentina București, Grand Arena Berceni București, Auchan Militari București, Golden Plaza Baia Mare și Iulius Mall Cluj. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×