Samsung pregătește noi încărcătoarele wireless cu design-uri interesante; compania primește noi brevete

1.156 ori
<b>Samsung pregătește noi încărcătoarele wireless cu design-uri interesante; compania primește noi brevete</b>Noi brevete acordate celor de la Samsung ne dezvăluie astăzi faptul că sud-coreenii pregătesc o schimbare a design-ului adoptat la ora actuală de către încărcătoarele wireless destinate smartphone-urilor și ceasurilor inteligente. Vedem aici o abordare

După cum ați aflat deja, pe data de 2 august cei de la Samsung pregătesc lansarea oficială a phablet-ului Galaxy Note 7 - terminal care pe lângă hardware-ul actualizat ar urma să aducă și alte noutăți. Una dintre acestea ar putea fi reprezentată de către un nou încărcător wireless (accesoriu opțional), unul ce va arăta mai bine decât actualul model circular pe care îl regăsim pe piață încă de la debutul lui Galaxy S6.

Brevet incarcator wireless Samsung

Noi brevete obținute de către sud-coreeni ne prezintă design-uri ceva mai diferite pentru viitoare încărcătoare wireless destinate smartphone-urilor, tabletelor, ceasurilor inteligente dar și a altor device-uri purtabile. În prima imagine de mai sus vedem un încărcător de mici dimensiuni care aparent ar putea încărca în același timp atât un smartphone, dar și un ceas inteligent.

Brevet incarcator wireless Samsung

Mai apoi ni se prezintă un încărcător cu suprafața de contact înclinată, modalitate prin care smartphone-ul sau tableta va putea fi accesată de către utilizator într-un mod mai intuitiv ce nu necesită ridicarea dispozitivului de pe padul dedicat de încărcare. Există și un al treilea tip de încărcător ce include o adâncitură în partea de sus care ar fi perfectă pentru plasarea smartwatch-urilor și a brățărilor fitness.

Dacă într-adevăr un nou încărcător wireless va sosi odată cu lansarea lui Note 7, aflăm în aproximativ o săptămână!

Brevet incarcator wireless Samsung

Brevet incarcator wireless Samsung

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×