Motorola Shamu ar putea fi urmatorul smartphone Nexus, cu ecran de 5.9 inch

1.030 ori
<b>Motorola Shamu ar putea fi urmatorul smartphone Nexus, cu ecran de 5.9 inch</b>Deși știam că HTC e implicată activ in inițiativa Nexus din 2014, urmând să lanseze o tabletă Nexus 9/Volantis, iată că și Motorola ar pregăti un produs din același segment. Aparent, cei de la Android Police au dovezi că Moto lucrează la un...

Deși știam că HTC e implicată activ in inițiativa Nexus din 2014, urmând să lanseze o tabletă Nexus 9/Volantis, iată că și Motorola ar pregăti un produs din același segment. Aparent, cei de la Android Police au dovezi că Moto lucrează la un smartphone sub numele de cod Shamu și care va primi branding Nexus.

Nou venitul e un terminal cu ecran de 5.9 inch, scanner de amprente și se pare că și Google a contribuit la acest proiect. încă nu avem imagini cu Motorola Shamu și între timp îl așteptăm pe Moto X+1 să fie anunțat și lansat. O confirmare a noului Nexus de la Moto ar fi un raport în bug trackerul Google, care menționează în zona inferioară a paginii un build cu acest nume "aosp_shamu-userdebug L MASTER.M03400 1078 test-keys".

Sursa acestui raport a menționat și tableta HTC Volantis și Motorola Shamu atunci când detalia Android L, iar Shamu pare a rula pe un kernel creat de Google. De asemenea, e cunoscută tradiția Google de a pune nume fistichii terminalelor Nexus, de la "hammerhead" pentru Nexus 5 la "maguro" pentru Galaxy Nexus în versiunea GSM. Ultimele 2 modele Nexus au fost produse de LG, iar unul a fost o dezamăgire, în vreme ce al doilea a fost bine primit.

Va fi un Nexus de la Motorola un hit?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×