Motorola si Kodak prezinta oficial telefonul MOTOZINE ZN5, cu camera de 5 megapixeli

2.332 ori
<b>Motorola si Kodak prezinta oficial telefonul MOTOZINE ZN5, cu camera de 5 megapixeli</b>Motorola in parteneriat cu cei de la Kodak a anuntat astazi lansarea mult-asteptatului telefon MOTOZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli si feature-uri care il fac cameraphone-ul ideal (dupa Cyber-shot C905). Handsetul este un slider dotat cu camera...

Motorola in parteneriat cu cei de la Kodak a anuntat astazi lansarea mult-asteptatului telefon MOTOZINE ZN5, dotat cu o camera de 5 megapixeli si feature-uri care il fac cameraphone-ul ideal (dupa Cyber-shot C905).

Handsetul este un slider dotat cu camera cu blitz Xenon incorporat, iar pe lista de specificatii a telefonului se afla suport pentru conectivitate quad-band EDGE, platforma MOTOMAGX bazata pe Linux si un display cu rezolutie de 320 x 240 pixeli. De asemenea, ZN5 foloseste tehnologia de anulare a zgomotului de fond CrystalTalk similara cu cea prezenta la terminalele RAZR2.

Pe langa toate acestea, telefonul ofera suport WiFi si soseste cu browserul web cunoscut sub numele de Symphony. Memoria interna a lui MOTOZINE ZN5 este de 350MB, iar daca doriti mai mult, veti putea utiliza carduri microSD de pana la 4GB. Noul handset suporta inregistrare video la 320 x 240 pixeli si soseste cu playere audio/video, un jack de 3.5 mm pentru headseturi si Bluetooth stereo.

Telefonul va fi disponibil pe piata pana la finalul lui 2008, la un pret inca neanuntat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×