Pilula de fun: controleaza PC-ul unui coleg de munca

1.184 ori
<b>Pilula de fun: controleaza PC-ul unui coleg de munca</b>Olandezul Max loveste din nou, de aceasta data cu un clasic "remote control", care va face de ras un coleg de birou al sau. Acesta este unul dintre acei angajati seriosi, care vin mereu la munca la timp si exagereaza cu profesionalismul. Vreti sa va...

Olandezul Max loveste din nou, de aceasta data cu un clasic "remote control", care va face de ras un coleg de birou al sau. Acesta este unul dintre acei angajati seriosi, care vin mereu la munca la timp si exagereaza cu profesionalismul. Vreti sa va razbunati pe astfel de oameni? Iata cum o face Max (click pe imagine pt. clip):

Din cate putem vedea, colegul silitor joaca Grand Theft Auto, deranjandu-i pe ceilalti angajati, dar si pe "bossul cel mare", care tocmai se plimba prin apropiere vorbind la telefon. Controlul unui PC de la distanta nu este o uriasa descoperire, dar astfel de glume la birou sunt oricand binevenite, cel putin cand nu se termina cu o concediere.

Intrebarea care se pune este daca jocul era GTA IV sau o versiune a sa mai veche. Cel putin asta se intreaba cei care au comentat la acest clip pe YouTube. Ei bine, avem o veste pentru dumneavoastra: GTA IV nu s-a lansat pentru PC, cel putin nu inca... In plus, exista pareri ce sustin ca jocul de pe ecran era "Scarface, the world is yours".

Max controleaza PC-ul unui coleg de munca:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×