Motorola va lansa primele sale telefoane Android pe 10 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.143 ori
<b>Motorola va lansa primele sale telefoane Android pe 10 septembrie</b>Telefoanele Android ale celor de la Motorola se afla in stadiu de zvon de ceva vreme si totusi compania americana a refuzat sa ofere informatii despre acestea, cel putin pana acum. Ceea ce vedeti mai jos este o invitatie la un eveniment Moto, care va avea...

Telefoanele Android ale celor de la Motorola se afla in stadiu de zvon de ceva vreme si totusi compania americana a refuzat sa ofere informatii despre acestea, cel putin pana acum. Ceea ce vedeti mai jos este o invitatie la un eveniment Moto, care va avea loc in data de 10 septembrie si va fi prilejul perfect pentru  lansarea handseturilor Motorola Android.

Organizat la San Francisco, evenimentul va gazdui probabil unul sau mai multe handseturi ce ruleaza Android si poarta brandingul Moto. Printre cele mai probabile aparitii se numara Motorola Sholes sau Motorola Morrison, terminale scapate pe web in ultima vreme, ambele dotate cu OS-ul celor de la Google.

Motorola Sholes ar trebui sa soseasca in SUA prin Verizon si AT&T, in vreme ce Morrison va fi disponibl in exclusivitate prin T-Mobile. Ambele handseturi ar putea fi disponibile pe piata inca din toamna, mai ales daca debuteaza pe 10 septembrie in San Francisco.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×