Mozilla lanseaza Fennec for Windows Mobile, versiunea pre-alpha REALA

Autor:  | Publicat în:  Software 1.421 ori
<b>Mozilla lanseaza Fennec for Windows Mobile, versiunea pre-alpha REALA</b>Dupa ce scapase pe net o versiune plina de buguri, Mozilla a lansat in sfarsit o versiune pre-alpha a lui Firefox Mobile, cunoscut si ca Fennec si care ruleaza acum pe terminalele Windows Mobile. Browserul este destinat in special lui HTC Touch Pro, iar...

Dupa ce scapase pe net o versiune plina de buguri, Mozilla a lansat in sfarsit o versiune pre-alpha a lui Firefox Mobile, cunoscut si ca Fennec si care ruleaza acum pe terminalele Windows Mobile. Browserul este destinat in special lui HTC Touch Pro, iar utilizatorii sai sunt indemnati sa il testeze.

Aceasta versiune a fost lansata cu scopul de a obtine feedback in legatura cu bugurile si problemele softului. Fennec pre-alpha for Windows Mobile are o grafica creata special pentru un display de 300 dpi si va rula pe terminale cu display VGA, bazandu-se strict pe utilizarea tastaturii fizice.

Puteti instala noul browser pe un HTC Touch Pro, navigand cu ajutorul browserului catre aceasta adresa , de unde veti descarca fisierul cab necesar si veti porni instalarea. Puteti sa descarcati cab-ul si pe PC, transferand apoi fisierul pe terminal prin Activesync si pornind instalarea.

Printre lipsurile acestui browser se numara mecanismul de update (dezactivat), suportul pentru plug-in-uri si tastatura virtuala. Mai multe detalii aici.

Sursa: Wmpoweruser.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×