Google lanseaza AdSense pentru cautarea mobila

1.357 ori
<b>Google lanseaza AdSense pentru cautarea mobila</b>In luna septembrie a anului 2007 Google lansa varianta mobila a lui AdSense, o metoda excelenta pentru developeri si webmasteri de a implementa reclame pe site-urile lor mobile, obtinand si profit de pe urma acestora. Iata ca ieri, 10 februarie, Google a...

In luna septembrie a anului 2007 Google lansa varianta mobila a lui AdSense, o metoda excelenta pentru developeri si webmasteri de a implementa reclame pe site-urile lor mobile, obtinand si profit de pe urma acestora. Iata ca ieri, 10 februarie, Google a extins oferta sa, lansand Google AdSense Mobile Search.

Noua solutie va permite publisherilor din domeniu sa incorporeze o bara de cautare Google pe site-ul lor mobil. Rezultatele cautarilor sunt hostate de Google, iar paginile pot fi customizate cu logo-ul companiei, existand si optiunea de a customiza linkurile din footer. Toate reclamele, imaginile si rezultatele cautarilor vor fi formatate special pentru afisarea pe ecranul telefonului mobil.

Operatorii de telefonie mobila si detinatorii de site-uri vor imparti obtine o parte destul de mare a profitului generat de cautarile ce pornesc de pe site-urile lor. Daca doriti sa intrati in faza de beta testing a acestui serviciu, dati click aici, iar daca veti completa formularul pana in data de 13 februarie, veti putea sa primiti o invitatie la o sesiune de discutii in legatura cu AdSense for Mobile Search, in cadrul Mobile World Congress 2009.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×