MTV se aliaza cu RealNetworks pentru a intrece iTunes

835 ori
<b>MTV se aliaza cu RealNetworks pentru a intrece iTunes</b>Reprezentantii MTV Networks au declarat ieri ca se vor asocia cu RealNetworks, proprietarul serviciului muzical Rhapsody. Intelegerea dintre cele 2 companii vine sub forma unei provocari pentru magazinul muzical al celor de la Apple, iTunes. Serviciul...

Reprezentantii MTV Networks au declarat ieri ca se vor asocia cu RealNetworks, proprietarul serviciului muzical Rhapsody. Intelegerea dintre cele 2 companii vine sub forma unei provocari pentru magazinul muzical al celor de la Apple, iTunes.

Serviciul Urge al celor de la MTV, dateaza deja de un an, dar nu este foarte popular, desi include softul Windows Media Player produs de Microsoft. Se pare totusi, ca Urge va fi combinat cu serviciul RealNetworks intr-un parteneriat numit Rhapsody America, condus de managerul Urge, Michael Bloom. Probleme serviciului oferit de MTV au fost puse pe seama marketingului de proasta calitate si a faptului ca downloadurile platite nu erau compatbile cu popularul iPod.

Nici melodiile oferite de Rhapsody nu pot fi ascultate pe un iPod, dar noul serviciu va putea fi folosit pe PC-uri si telefoane mobile in cadrul unui contract exclusiv cu Verizon Wireless. Astfel, Verizon se va ocupa de marketingul serviciului de muzica digitala, pentru a concura cu AT&T, providerul celor de la Apple pentru iPhone. Ne asteptam la numeroase promotii pentru utilizatorii lui Urge in aceasta perioada, in asteptarea premiilor VMA (Video Music Awards) programate pentru data de 9 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×