Microsoft prezinta mouse-ul SideWinder, destinat gamerilor

1.134 ori
<b>Microsoft prezinta mouse-ul SideWinder, destinat gamerilor</b>Microsoft reinvie numele SideWinder prin acest nou mouse destinat gamerilor care doresc performanta atunci cand se joaca cele mai noi titluri. Acest nou mouse are o serie de feature-uri interesante, printre care se numara si butonul macro Quick Turn, care...

Microsoft reinvie numele SideWinder prin acest nou mouse destinat gamerilor care doresc performanta atunci cand se joaca cele mai noi titluri.

Acest nou mouse are o serie de feature-uri interesante, printre care se numara si butonul macro Quick Turn, care va intoarce personajul selectat la 180 de grade, prin simpla apasare. Microsoft a integrat pentru prima oara un display LCD intr-un mouse de productie, acesta fiind cazul modelului de fata. Ecranul nu afiseaza detalii din joc, cum face LCD-ul lui Logitech G1, fiind folosit doar pentru a indica gradul de sensibilitate al mouse-ului si macro-urile efectuate cu ajutorul butonului gadgetului.

In interior, mouse-ul SideWinder este unealta perfecta de gaming, la 2000 dpi, incluzand si trei butoane care ajusteaza sensibilitatea, plasate in spatele rotitei de scroll. Toate cele 5 butoane ale mouse-ului sunt customizabile prin softul inclus. Mouse-ul SideWinder include si o serie de "greutati", care schimba modul cum se "simte" gadgetul adaugandu-i pana la 30 de grame la greutate. Acest nou simbol al brandului SideWinder va fi disponibil din luna octombrie la pretul de 79.95 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×