MWC 2011: Motorola Atrix, cel mai puternic smartphone din lume analizat pentru Mobilissimo (Video)

4.146 ori
<b>MWC 2011: Motorola Atrix, cel mai puternic smartphone din lume analizat pentru Mobilissimo (Video)</b>Dacă până acum aveam îndoieli cu privire la brandul celui mai puternic telefon din lume, ei bine se pare că bătălia se dă între Samsung și Motorola. Aceștia din urmă ne-au prezentat la Mobile World Congress 2011 incredibilul smartphone...

Dacă până acum aveam îndoieli cu privire la brandul celui mai puternic telefon din lume, ei bine se pare că bătălia se dă între Samsung și Motorola. Aceștia din urmă ne-au prezentat la Mobile World Congress 2011 incredibilul smartphone Motorola Atrix, pe care îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos. încă o dată, trimisul nostru în Barcelona, Zsolt a surprins în acțiune un terminal fantastic, atât pentru Mobilissimo.ro, cât și pentru amicii de la GSMDome.com si cei de la Tablet News.

Ei bine, aflați că Atrix este primul telefon din lume cu display qHD de 4 inch, dar surprizele nu se termină aici. Prezentat la CES 2011, acest smartphone folosește un procesor dual core Nvidia Tegra 2, 1GB RAM și o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură video HD. De-a lungul clipului ni se tot repetă că acest telefon este cel mai puternic din lume, iar când veți termina de vizionat cele 4 minute, veți avea aceeași părere.

Moto Atrix include în partea din spate un sistem de recunoaștere a amprentelor, folosit pentru a debloca telefonul. Aflați și că acest terminal vine cu 16GB memorie internă, care pot fi suplimentați cu alți 32GB, prin intermediul unui card microSD. Smartphone-ul rulează Android 2.3 Gingerbread, peste care a fost aplicată interfața Motoblur, după cum se vede și în clip.

și acum... iată și partea uimitoare. Așezând telefonul Motorola Atrix într-un dock, îl puteți conecta la un PC, monitor, laptop sau televizor cu ecran cu diagonală mare. După ce îl veți conecta, handsetul rămâne complet funcțional, iar funcțiile sale pot fi controlate de pe PC, chiar și în mod full screen. Există un mod webTop, în care practic telefonul devine PC-ul, dar și un mod media, în care puteți folosi handsetul ca un video player pentru televizor, utilizând apoi telecomanda pentru a viziona liniștiți un film HD.

și toate acestea cu un telefon... cel mai puternic telefon din lume!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×