MWC 2011: Huawei Ideos S7 Slim prezentat În detaliu (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.351 ori
<b>MWC 2011: Huawei Ideos S7 Slim prezentat În detaliu (Video)</b>în ultima zi de Mobile World Congress 2011 revenim cu detalii despre cele mai performante gadgeturi ale momentului și de această dată avem de-a face cu o tabletă. Este vorba despre Huawei Ideos S7 Slim, model pe care trimisul nostru la MWC a avut...

în ultima zi de Mobile World Congress 2011 revenim cu detalii despre cele mai performante gadgeturi ale momentului și de această dată avem de-a face cu o tabletă. Este vorba despre Huawei Ideos S7 Slim, model pe care trimisul nostru la MWC a avut ocazia să îl filmeze și să îl vadă în acțiune. Terminalul vine cu un display de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli.

Tableta rulează Android 2.2 Froyo și suportă conectivitate 3G și WiFi, iar sub carcasa sa se ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz. De menționat este faptul că terminalul este mai subțire și mai ușor decât predecesorul său, iar bateria lui Huawei Ideos S7 Slim furnizează 5 ore de activitate.

Ne este prezentat pe scurt și playerul audio și video și aflăm că terminalul vine cu o cameră frontală și una în partea din spate, ambele cu aceeași rezoluție de 2 megapixeli. Bateria lui Ideos S7 Slim este de 3250 mAh.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×