MWC 2011: Huawei Ideos S7 Slim prezentat În detaliu (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 3.228 ori
<b>MWC 2011: Huawei Ideos S7 Slim prezentat În detaliu (Video)</b>în ultima zi de Mobile World Congress 2011 revenim cu detalii despre cele mai performante gadgeturi ale momentului și de această dată avem de-a face cu o tabletă. Este vorba despre Huawei Ideos S7 Slim, model pe care trimisul nostru la MWC a avut...

în ultima zi de Mobile World Congress 2011 revenim cu detalii despre cele mai performante gadgeturi ale momentului și de această dată avem de-a face cu o tabletă. Este vorba despre Huawei Ideos S7 Slim, model pe care trimisul nostru la MWC a avut ocazia să îl filmeze și să îl vadă în acțiune. Terminalul vine cu un display de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli.

Tableta rulează Android 2.2 Froyo și suportă conectivitate 3G și WiFi, iar sub carcasa sa se ascunde un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz. De menționat este faptul că terminalul este mai subțire și mai ușor decât predecesorul său, iar bateria lui Huawei Ideos S7 Slim furnizează 5 ore de activitate.

Ne este prezentat pe scurt și playerul audio și video și aflăm că terminalul vine cu o cameră frontală și una în partea din spate, ambele cu aceeași rezoluție de 2 megapixeli. Bateria lui Ideos S7 Slim este de 3250 mAh.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×