iPhone nano sau iPhone 5? Iată câteva designuri preliminare

4.358 ori
<b>iPhone nano sau iPhone 5? Iată câteva designuri preliminare</b>Deși nu avem prea multe detalii despre iPhone 5, recent au circulat tot mai multe zvonuri care afirmă că Apple ar pregăti nu unul, ci trei noi terminale mobile. Printre acestea s-ar putea număra și un iPhone nano precum conceptul de mai jos. O...

Deși nu avem prea multe detalii despre iPhone 5, recent au circulat tot mai multe zvonuri care afirmă că Apple ar pregăti nu unul, ci trei noi terminale mobile. Printre acestea s-ar putea număra și un iPhone nano precum conceptul de mai jos. O simplă creație în Photoshop, acest design este doar unul dintre multele concepte care au apărut pe web recent.

Ce aduce nou acest "iPhone grăsuț"? Ei bine, conceptul creat de către S.J. vine cu un buton Home amplasat între jack-ul pentru headset și butonul on/off/sleep. Rezoluția ecranului rămâne aceeași ca și pe iPhone 4, iar iPhone nano cântărește doar 90 de grame, oricât de incredibil ar părea acest lucru.

Dacă acest gadget nu ar fi atât de gros, el ar părea tentant, dar ne consolăm cu ideea că acesta este doar un design și nu un terminal real. Iată și alte variante în imaginea de mai jos. Trebuie să aflați și că în ultima vreme circulă tot mai des zvonuri ce afirmă că noul iPhone va include un display fără margini, acoperind întreaga parte frontală a terminalului. Fals sau real?

iPhone nano sau iPhone 5? Iată câteva designuri preliminare

iPhone nano sau iPhone 5? Iată câteva designuri preliminare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×