MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Arc, bazat pe tehnologia Bravia (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.465 ori
<b>MWC 2011: Sony Ericsson Xperia Arc, bazat pe tehnologia Bravia (Video)</b>Mobile World Congress se desfășoară în Barcelona chiar acum și noi ne continuăm periplul în lumea tehnologiei, prin intermediul lui Zsolt Tamassy, care recent a avut ocazia să vadă în acțiune smartphone-ul Sony Ericsson Xperia Arc. El ne-a...

Mobile World Congress se desfășoară în Barcelona chiar acum și noi ne continuăm periplul în lumea tehnologiei, prin intermediul lui Zsolt Tamassy, care recent a avut ocazia să vadă în acțiune smartphone-ul Sony Ericsson Xperia Arc. El ne-a împărtășit experiența filmând-o pentru cititorii Mobilissimo și cei ai site-ului înfrățit GSMDome.com. Ce a rezultat vedeți mai jos:

Xperia Arc este un terminal impresionant, fie că e vorba de calitatea materialelor sale, de faptul că are o grosime de doar 8.7 mm în cel mai subțire punct sau că folosește tehnologia Bravia pentru a crește calitatea video. Handsetul vine cu un procesor de 1 GHz, o cameră de 8.1 megapixeili în partea din spate, cu bliț și senzor Exmor, plus suport pentru captură video 720p HD.

Clipul hands-on a pus accentul pe funcția Sony Bravia Engine, care prin apăsarea unui singur buton va îmbunătăți calitatea imaginii unui clip video și va înlătura "zgomotul" în timpul streamingului. Telefonul folosește un port HDMI, plasat în partea superioară și util pentru a aduce conținuturile media de pe Arc pe televizor.

Excelent telefon și acesta doar unul dintre cele 3 noi modele Xperia. Revenim cu alte experiențe hands on în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×