MWC 2011: Câteva minute În compania unei tablete Toshiba de 10 inch, direct din Barcelona (Video)

3.137 ori
<b>MWC 2011: Câteva minute În compania unei tablete Toshiba de 10 inch, direct din Barcelona (Video)</b>în aceste zile ocupate de Mobile World Congress 2011 am avut ocazia să punem mâna pe terminalul Toshiba Tablet, pe care îl puteți admira în următorul clip. încă o dată îi mulțumim lui Zsolt Tamassy, care ne transmite informații proaspete din...

în aceste zile ocupate de Mobile World Congress 2011 am avut ocazia să punem mâna pe terminalul Toshiba Tablet, pe care îl puteți admira în următorul clip. încă o dată îi mulțumim lui Zsolt Tamassy, care ne transmite informații proaspete din Barcelona și astfel de clipuri hands-on cu cele mai noi gadgeturi ale momentului.

Tableta atractivă din imagine este produsă de Toshiba și rulează Android 3.0 Honeycomb, care arată bine pe ecranul de 10.1 inch. Aflăm cu această ocazie ca display-ul își va ajusta constrastul și luminozitatea în funcție de lumina ambientala, un plus pentru cei care vor folosi gadgetul și în afara biroului, în aer liber.

Toshiba Tablet încorporează doua camere, una frontală de 2MP pentru videoconvorbiri și cea principală, de 5 megapixeli, care se afla în partea din spate. în plus, tableta folosește un port HDMI, dar se poate conecta la alte terminale și prin intermediul unui dock special. Bateria sa poate fi înlocuită, spre deosebire de alte tablete, precum Apple iPad.

După cum aflați și din prezentare, bateria acestui gadget rezistă la o zi completă de lucru, deci puțin peste 8 ore. Din păcate nu am aflat prețul acestui produs, dar știm că va sosi pe piața în prima jumătate a anului. Mulțumim celor de la Toshiba și revenim cu noi detalii în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×